Yanlış var demedim.
Sadece, mesele konuşulsun istiyorum.
Dikkat edersen, "güzel" neye göre? dedim...
Yani davam, konuşturmak.
Söylediklerin ışığında değerlendirmek lazım.
Ki siteye ben de baktım, bazı yerler yapım aşamasında, zaten bu haaliyle konuşmak yanlış.
Benim asıl kastım, "Mirzabeyoğlu'na Özgürlük" derken, böyle biir çıkışın, mücadelenin geldiği safha vs. gibi şartların objektif tahliline nazaran ne ifade edeceği?
Yani, mesele konuşalım. Niyetleri tartışmıyorum. Çıkışta niyet elbette iyi niyetlidir. ve mesle beenim ne tattığım değil, mesele, işte dünya yanıyor, ateşin türkiye'ye sıçraması an meselesi. Bu süreçte, eldeki imkanlara nazaran dava nasıl en ileri seviyelere taşınır.
Herkes herkesi eleştirsin, eleştiriyor da zaten. Ama usulünce. İfade etmiştik, burda yaptıklarımızla, eleştiri yapmanın usulüne dair de örnek olma durumundayız.
Yani mesele bal tatma meselesi değil. Mesele, herkesle beraber dayanışmalı fikir oluşumu içerisinde ilerleme.
[quote]öküz leşindeki dişlerin güzelliğini görmek diğer kısımların eksikliğini gidermediği gibi esksik kısımları öne çıkarmanın dişlerin güzelliğini örtmediğini söyelemek de yanlış olmaz herhalde..[/quote]
Tamam, mesele de bu zaten. Kim olursa olsun, isterse leş olsun, dişlerdeki güzelliği görmek lazım. Ve evet, o dişlerdeki güzelliği görmek, leşin leşliğini iptal etmez. Dişlerin güzelliğinen bahsetmek, leşe methiye düzmek manasına gelmez. Diğer yandan, leşteki dişi gören, yanındaki güzelliğin eksikliğini söylemekle, güzelliği eksiksiz kılmak istiyor olamaz mı?
Eleştiri, ilerletir. Eleştiri yollarını daima açık bırakmak lazım ki, örgütsel yapı sıhhat bulsun, serpilsiin.