| YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AZYA Admin
| Konu: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Paz Haz. 06, 2010 12:38 pm | |
| [size=18]İnşallah yeni haber-yorum sitemiz Büyük Asya, bu gece yarısından itibaren [url=http://www.buyukasya.net] www.buyukasya.net[/url] adresinde yayınına başlayacaktır. Sitenin hazırlanışında emeği geçen bütün gönüldaşlara huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim. Çok büyük fedakarlıklarla siteyi hazırlayıp, yayına hazır hale getirdiler. Yayın faaliyeti boyunca da destekleriini esirgemeyecekler inşallah. Özlenen kalemler, gündeme yön verecek haber ve yorumlarıyla geliyor. Bu vesileyle, siteye destek olmak isteyen, muhabirlik ve de temsilci olarak bulunduğu şehirden, "benim olmadığım yerde kimse yoktur" şuuryla, "ben de bu işin ucundan tutmak istiyorum" diyen kim varsa, irtibata geçmelerini bekliyoruz. Allah utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah.[/size] | |
|
| |
GÖLGE
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Ptsi Haz. 07, 2010 12:18 pm | |
| [size=18]Böyle bir Calismayi Tebrik Ediyoruz.
Sitenin Önemli bir Calisma Olacagini düsünerek,
Tekrar Hayirli Olsun.
FIKRIMIZIN KUSATTIGI HER ALAN BIZIMDIR..
[/size] | |
|
| |
turbix
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Ptsi Haz. 07, 2010 9:18 pm | |
| | |
|
| |
AZYA Admin
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Çarş. Haz. 09, 2010 9:50 am | |
| Gönüldaşlar mükemmel bir site hazırlamak kaygısında olduklarından, teknik problemleri görebilmek bakımından 1 hafta deneme yayını kararı aldılar. Siteyi şimdilik sizler göremeseniz de bir kaç gün daha sabır... | |
|
| |
Erhan Eren
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Çarş. Haz. 09, 2010 4:59 pm | |
| Hayırlara vesile olsun inşaallah. | |
|
| |
vertes AKINCI MOD
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Çarş. Haz. 09, 2010 5:27 pm | |
| inşallah hayırlara vesile olur diye temennimizi belirtirken gönüşdaşların klavyesine kuvvet zihinlerine genişlik çabalarında zindelik daim olsun.. teknik ekip :)) allah yardımcınız olsun .. | |
|
| |
vertes AKINCI MOD
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA C.tesi Haz. 12, 2010 7:49 pm | |
| azya gönüldaş siteye giriyorum lakin haber veya yazıyı okumak istediğimde içerikleri gösterilmiyor.. boş sayfa açıyor. site tam olarak açılmadımı ?? benim pc demi problem var anlamadım.. | |
|
| |
turbix
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA C.tesi Haz. 12, 2010 7:55 pm | |
| bende aynı sorunlar yaşıyom.aynı anda tüm pc ler kafayı yememiştir herhal:)) hala deneme aşamasında sanırsam... | |
|
| |
AZYA Admin
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Paz Haz. 13, 2010 5:37 am | |
| Yukarıda belirtmiştim, site yayınına 1 hafta deneme yayınından sonra geçecek diye. Güvenlik açıkları ve teknik problemler olabildiğince aza indirmek bakımıından böyle bir karar alındı. Site yayına geçtikten sonra, sizlerin de teklf ve eleştirilerinizle daha da iyi olacak inşallah. | |
|
| |
vertes AKINCI MOD
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Cuma Haz. 25, 2010 7:53 pm | |
| [quote:792b="AZYA"]Yukarıda belirtmiştim, site yayınına 1 hafta deneme yayınından sonra geçecek diye. Güvenlik açıkları ve teknik problemler olabildiğince aza indirmek bakımıından böyle bir karar alındı. Site yayına geçtikten sonra, sizlerin de teklf ve eleştirilerinizle daha da iyi olacak inşallah.[/quote] site formatı genel itibariyle güzel olmakla beraber milyonların ilgi duyduğu SPOR ile alakalı bir alanın olmaması ilginç geldi bana eklense nasıl olur ?? sağlık başlığı altında doğal ilaçlarla tedavi yöntemleri olmak üzere insan sağlığı ile alakalı çeşitli makalelerde siteye değişik kesimlerden ziyaretçi çekebilir diye düşünüyorum... dosyalar başlığı altında açılacak bir çalışmanın alt başlıklarında çeşitli alanlarla alakalı yazı ve görüşlere yer verilerek zenginlik kazandırılabilirmi ?? ali osman zor beyin içindeki kırgızı uyandır yazısı ( dergide ve sitede ) çok güzeldi diye özellikle belirtmeliyim.. söylemesi bizden uygun görülüp görülmemesi adminlerden :)) | |
|
| |
AZYA Admin
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA C.tesi Haz. 26, 2010 9:13 am | |
| İlgili konularda siz yazarsanız niye olmasın? Talip olursanız biz de değerlendirmeye alırız. | |
|
| |
vertes AKINCI MOD
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA C.tesi Haz. 26, 2010 4:54 pm | |
| sağlık işinden anlamasam da spor işini becerebilirim. en azından spor haberlerini eklerim :)) talip olalım beceremezsek en azından işi bilen kişilere önayak olup yol açmış oluruz.. | |
|
| |
AZYA Admin
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Ptsi Tem. 12, 2010 12:36 pm | |
| Allah'ın izniyle sitemiz periyodik olarak yenilenmekte.... Şimdiden günlük 3 ila 5 bin arasında tıklanma rakamına ulaşılmış durumda. Saldırılarla hızımızı kesmeye çalışıyorlar. Bütün menfi tesir çabalarına rağmen, Allah'ın izniyle her geçen gün daha da güzelleşen sitemiz, gündemi belirlemeye başladı. Site üzerinde yazılan yazılara yorum yapılabileceği gibi, form üzerinde de tartışabiliriz. Daha iyi, daha güzel ve en doğruya eleştirilerle ulaşacağımıza inanıyoruz. | |
|
| |
AZYA Admin
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Ptsi Tem. 12, 2010 12:37 pm | |
| Sayın Vertes, ilgili konularda katkılarınızı da bekleriz. Sizin ve diğer tüm gönüldaşların. | |
|
| |
turbix
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Ptsi Tem. 12, 2010 6:33 pm | |
| sa.azya gönüldaş biz bu site için ne yapabiliriz? bize düşen .... | |
|
| |
AZYA Admin
| Konu: Geri: YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA Ptsi Tem. 12, 2010 7:37 pm | |
| Yayınlanan haberlere yorum yazarak daha da canlanmasına yardımcı olunabilir. BUnun yanında sizin ne yapacağınızı siz tayin edersiniz. Elinizden ne gelir? | |
|
| |
| YENİ SİTE: BÜYÜK ASYA | |
|