AKINCILAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AKINCILAR

AKINCILAR FORUM

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

t.c israile asla vuramaz !

4 posters
YazarMesaj
vertes
AKINCI MOD
AKINCI MOD
vertes

t.c israile asla vuramaz ! Empty
MesajKonu: t.c israile asla vuramaz !   t.c israile asla vuramaz ! EmptyPtsi Mayıs 31, 2010 8:36 pm

[color:7f85=red][size=24][color:7f85=red]israil devleti kimin parasıyla kuruldu ??

1942 yılında başbakan şükrü saracoğlu ( mason ) cumhurbaşbaşkanı ismet inönü ( asılları lübnandaki düzrzilere dayanıyor olup maltyaya lübnan dürzilerinden sürgün edilnelerin soyundan gelmektedirler )
ne diyecektim şükrü ve ismet liderliğinde cumhuriyeti idare edenlerin aklına kim soktuysa VARLIK VERGİSİ icat ederek ermeni-süryani-keldani-müslüman türk ayırt etmeksizin hepsini haraca keserek hazinesi olmayan devlete para kazadırmaya çalıştılar..toplanan paralar ne hikmetse varlık vergisinden azade olunan yahudi ailelere teslim edilerek türkiyeli burjuvalar yaratılmaya çalışılmıştır..
aradan geçen kısa zaman zarfından sonra ilan edilen judaist-israil devleti şurdan buradan toplanan dilenci paralarıyla ayakta durmaya çalışsa da asıl para yardımını ismet ve şükrünün icat ettiği VARLIK vergisi ( haraç ) vesilesiyle ermeni -süryani-keldani-türkden toplanarak yahudiye teslim edilmiş paraları yönetmeye tayin edilmiş yahudilerin altın-nakdi ve değerli mücevharatla topyekün israile kaçması sonucu sermayesi sıfıra inmiş t.c fakru zarureti yaşarken israil ise devletini türkiyeden -anadoludan kaçırılan nakdi-altın- ile sion-judaist-yahudi devletinin temelllendiriyordu..

bu olay t.c ye atılan ilk kazık olmasına rağmen üstü örtüldüğü gibi sonraki atılacak kazıklarında miladı sayılabilir.. ikinci kazık ihh gemileri nezdinde verilmiştir ki bu mesajda şunları okuyabiliriz..

a) ey türkiye haddini bil ve kes sesini biz gevezelik etmeyiz seni her yerde ezeriz..

b) arap dünyasına ise senin yeni osmanlı diye güvendiğin abarttığın kahramını havada karada denizde her yerde beceririz sende sakın ona güvenerek beni kızdırma daha beter ederim demektedir

c ) avrupaya ise yanımda durduğun müddetçe isaya yaptığım zulmü sana yapmam amma sende adalet-mazluma yardım adı altında dahi olsa müslümanın yanında durursan seni isadan beter ederim ayağını denk al demektedir..

d ) amerikaya ise somalili korsanlara karşı dünyayı ayağa akaldırarak barış havarisi ayaklarına yatarak donanmanı ve t.c donanmasını somaliye sürüklesende bu tafranı ben yemem gerekirse barakda gider gelir baraka diye aleni meydan okumaktadır.. gerçi amerikanın bu olacaktan haberi olduğu kesin olmakla beraber amerikanın iç dinamiklerine verilen mesaj tafranı yemem cümlesinde özetlenmektedir..

e ) afrikaya ise hadi aşağılık zenciler sizde kınama - araştırma -bakalım seçenekleriyle dünyaya benim şaklabanım olarak görevinizi yerine getirin fermanını işlettirmektedir..

velhasılı kelam TÜRKİYE CUMHURİYETİ ASLA VE KATA İSRAİLE SAVAŞ AÇAMAZ VE HADDİNEDE DÜŞEMEZ ki sebebide en başta dünya siyonizminin küresel temsilcisinin ikonu türkiyede olduğu gibi kendi parasıyla kurulmuş bir devletede türkiyenin savaş açmasını beklemek biraz abes kaçmazmı ??[/color][/color]
[color:7f85=red][color:7f85=red]
vesselam demeden önce kurtuluşumuzun pusulası olabilecek bir yeniçeri fıkrasıyla olayı bağlayarak nokta koyalım..

istanbulda yeniçerinin biri evire çevire yahudinin birini döverken bir yandan da bağıra bağıra demek siz yahudiler isa efendimizi çok çile çektirdiniz demektedir..
her yumrukta yerden yere savrulan yahudi yeniçerinin ayağına sarılarak şahbaz yiğit der isa efendimizi döven yahudiler bundan 2000 sene önceydi dediğin olayda benim suçum yoktur diye söylenir söylenemz

yeniçeri tekrar tekme tokat vurarak der ki = ben anlamam 2000 sene öncesini sonrasını [color:7f85=yellow]ben yeni öğrendim sende suçlusun..

[/color]yahudiye şahbaz yiğit görünmek istersen şu sebep bu sebep deyip dövmedikçe yahudi uslanmaz ki bu dövme olayıda şu anki türkiyenin ne haddine düşmüş ne çapına düşmüş vesselam..

Not= bu yazıdaki şahsi düşüncemde inşallah yanılır ve tahminin ters istikamette çıkarsa bu yanlışımdan dolayı çok mutlu olur ve yanıldığım içinde allaha şükredeceğimi söyleyebilirim..[/color][/size][/color]

En son vertes tarafından Salı Haz. 01, 2010 4:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
INSAN

INSAN

MesajKonu: Geri: t.c israile asla vuramaz !   t.c israile asla vuramaz ! EmptyPtsi Mayıs 31, 2010 9:19 pm

[size=18][b]Son Dönemdeki gelismelerin ,Anadolu icin en önemli KIVILCIMLARINDAN bir Cakildi.

ANADOLU kendine geliyor.Anadolu Düsmanlarini görüyor.Anadolu Ayaga kalkiyor.

Sayet bu ayaga kalkis hamleleri icinde KADÜK arabayla seyahat olarak Filistin yürüyüsleri ile atesleri alinacaksa,
Önlerinde IBISlerin cikip öncü olduklari,Israil Seferleri yapilacaksa,gelismelerde,hadiselerin gelisen seyrine yön vermek isteyeceklerdir.

Ileriye ve gelisecek süreclere bakmak gerekiyor.
Hadiselerinicinde; ANADOLUDA Büyük DOGU atesini Nasil istedigini herkes daha iyi görüyor vede hissediyor.

Su kuskulari RTE üzerinden nasil kaldiracak."Operasyondan haberim yok"diyebilecek mi?

Amerika gezisini zorla uzatmak istemesindeki nedenleri bir gözden gecirmek gerekiyor.

Uzakta olunca bu durumdan kurtulmus mu oldu?
[/b][/size]
hismayil

hismayil

MesajKonu: Geri: t.c israile asla vuramaz !   t.c israile asla vuramaz ! EmptySalı Haz. 01, 2010 1:23 am

[quote:696c="vertes"][color:696c=red][size=24][color:696c=red]israil devleti kimin parasıyla kuruldu ??

1942 yılında başbakan şükrü saracoğlu ( mason ) cumhurbaşbaşkanı ismet inönü ( asılları lübnandaki düzrzilere dayanıyor olup maltyaya lübnan dürzilerinden sürgün edilnelerin soyundan gelmektedirler )
ne diyecektim şükrü ve ismet liderliğinde cumhuriyeti idare edenlerin aklına kim soktuysa VARLIK VERGİSİ icat ederek ermeni-süryani-keldani-müslüman türk ayırt etmeksizin hepsini haraca keserek hazinesi olmayan devlete para kazadırmaya çalıştılar..toplanan paralar ne hikmetse varlık vergisinden azade olunan yahudi ailelere teslim edilerek türkiyeli burjuvalar yaratılmaya çalışılmıştır..
aradan geçen kısa zaman zarfından sonra ilan edilen judaist-israil devleti şurdan buradan toplanan dilenci paralarıyla ayakta durmaya çalışsa da asıl para yardımını ismet ve şükrünün icat ettiği VARLIK vergisi ( haraç ) vesilesiyle ermeni -süryani-keldani-türkden toplanarak yahudiye teslim edilmiş paraları yönetmeye tayin edilmiş yahudilerin altın-nakdi ve değerli mücevharatla topyekün israile kaçması sonucu sermayesi sıfıra inmiş t.c fakru zarureti yaşarken israil ise devletini türkiyeden -anadoludan kaçırılan nakdi-altın- ile sion-judaist-yahudi devletinin temelllendiriyordu..

bu olay t.c ye atılan ilk kazık olmasına rağmen üstü örtüldüğü gibi sonraki atılacak kazıklarında miladı sayılabilir.. ikinci kazık ihh gemileri nezdinde verilmiştir ki bu mesajda şunları okuyabiliriz..

a) ey türkiye haddini bil ve kes sesini biz gevezelik etmeyiz seni her yerde ezeriz..

b) arap dünyasına ise senin yeni osmanlı diye güvendiğin abarttığın kahramını havada karada denizde her yerde beceririz sende sakın ona güvenerek beni kızdırma daha beter ederim demektedir

c ) avrupaya ise yanımda durduğun müddetçe isaya yaptığım zulmü sana yapmam amma sende adalet-mazluma yardım adı altında dahi olsa müslümanın yanında durursan seni isadan beter ederim ayağını denk al demektedir..

d ) amerikaya ise somalili korsanlara karşı dünyayı ayağa akaldırarak barış havarisi ayaklarına yatarak donanmanı ve t.c donanmasını somaliye sürüklesende bu tafranı ben yemem gerekirse barakda gider gelir baraka diye aleni meydan okumaktadır.. gerçi amerikanın bu olacaktan haberi olduğu kesin olmakla beraber amerikanın iç dinamiklerine verilen mesaj tafranı yemem cümlesinde özetlenmektedir..

e ) afrikaya ise hadi aşağılık zenciler sizde kınama - araştırma -bakalım seçenekleriyle dünyaya benim şaklabanım olarak görevinizi yerine getirin fermanını işlettirmektedir..

velhasılı kelam TÜRKİYE CUMHURİYETİ ASLA VE KATA İSRAİLE SAVAŞ AÇAMAZ VE HADDİNEDE DÜŞEMEZ ki sebebide en başta dünya siyonizminin küresel temsilcisinin ikonu türkiyede olduğu gibi kendi parasıyla kurulmuş bir devletede türkiyenin savaş açmasını beklemek biraz abes kaçmazmı ??[/color][/color]
[color:696c=red][color:696c=red]
vesselam demeden önce kurtuluşumuzun pusulası olabilecek bir yeniçeri fıkrasıyla olayı bağlayarak nokta koyalım..

istanbulda yeniçerinin biri evire çevire yahudinin birini döverken bir yandan da bağıra bağıra demek siz yahudiler isa efendimizi çok çile çektirdiniz demektedir..
her yumrukta yerden yere savrulan yahudi yeniçerinin ayağına sarılarak şahbaz yiğit der isa efendimizi döven yahudiler bundan 2000 sene önceydi dediğin olayda benim suçum yoktur diye söylenir söylenemz

yeniçeri tekrar tekme tokat vurarak der ki = ben anlamam 2000 sene öncesini sonrasını ben yeni öğrendim sende suçlusun..

yahudiye şahbaz yiğit görünmek istersen şu sebep bu sebep deyip dövmedikçe yahudi uslanmaz ki bu dövme olayıda şu anki türkiyenin ne haddine düşmüş ne çapına düşmüş vesselam..

Not= bu yazıdaki şahsi düşüncemde inşallah yanılır ve tahminin ters istikamette çıkarsa bu yanlışımdan dolayı çok mutlu olur ve yanıldığım içinde allaha şükredeceğimi söyleyebilirim..[/color][/size][/color][/quote]
vertes
AKINCI MOD
AKINCI MOD
vertes

MesajKonu: Geri: t.c israile asla vuramaz !   t.c israile asla vuramaz ! EmptySalı Haz. 01, 2010 5:26 pm

[quote:2747="INSAN"][size=18][b]
Su kuskulari RTE üzerinden nasil kaldiracak."Operasyondan haberim yok"diyebilecek mi?

Amerika gezisini zorla uzatmak istemesindeki nedenleri bir gözden gecirmek gerekiyor.

Uzakta olunca bu durumdan kurtulmus mu oldu?
[/b][/size][/quote]

kendi adıma kasımpaşılının olacaklardan haberinin olduğunu zannetmiyorum.. sebebi ise hiç bir efendi yapacağından kölesini haberdar etmeye mecbur olmadığı gibi velev ki fikrini sorsa dahi söz olsun torba dolsun cinsinden sadece sadakatini test etmek maksadıyla imtihan eder. bunlardan dolayı bilmediğini farzedersek yapabileceği kakafoniyi zaten görüyoruz.. kasımpaşalı belmediğini farzederek yapabileceği bu iken bilse engelmi olacaktı ?? hiç bir halt edemezdi..

amerika gezsini uzatmasının sebebine gelince onların gözünde eşi kızı efradının turistik gezi dökülen kandan daha kutsal daha güzel olduğu için onların gözüyle lanet olasacılar gitmeseydi tatil yarım kalmayacaktı dediklerini duyar gibiyim.. az kulak kesilsen kasımpaşalı efradındaki konuşmaları sende duyabilirsin insan ..

bir hesap sorulması gereken makamda genelkurmay aslında..
deniz kuvvetleri ne işe yarar ??
güneydoğudaki çarşaflı başörtülü sayısını vererek laiklik tehdidi gören genelkurmayı birazda israil sahasında konuşurken görmek istiyoruz..tabii cesareti varsa !!!
AZYA
Admin
Admin
AZYA

MesajKonu: Geri: t.c israile asla vuramaz !   t.c israile asla vuramaz ! EmptyÇarş. Haz. 02, 2010 7:09 pm

Şu anda GK en son mesul tutulacak kurum.
Malum, adamlar artık RTE'nni emir ve komutasında, kozmik odalarına kadar girildi.
Asıl bu sual RTE'ye yöneltilmeli, donanmayı niye göndermedin? Mesuliyet siyasi iradede...

t.c israile asla vuramaz !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İSLAMİ CİHADDAN İSRAİLE CEVAP